+358 50 381 0201

Discografia

Albumit

  • Janne Tulkki (1999)
  • Tähtitaivaan tuhat kynttilää (1999)
  • Sisältä kultaa (2000)
  • Tulinen sydän (2001)
  • Unten erämaa (2002)
  • Kaikkeni oot (2004)
  • Tarinoita (2005)
  • Viimeinen satama (2007)
  • Graniittia (2009)
  • Vieläkö muistat (2011)
  • Janne Tulkki – Toiset on luotuja kulkemaan – Tapio Rautavaara-tribuutti (2012)
  • Juhlajulkaisu Tulvii Pohjanmaa 20 vuotta (2018)

Kokoelmat

  • Suomihuiput (2003)
  • Parhaat (2005)


Palkitsemiset

1998:  Syksyn Sävel, 2. sija  (Kulkurin kuu)

1999:  Kultalevy: Janne Tulkki

1999:  Platinalevy: Janne Tulkki

1999:  Kultalevy: Tähtitaivaan tuhat kynttilää

1999:  Vuoden solisti

2000:  Vuoden 1999 miesartisti tulokkaan Emma

2000:  Tuplaplatinalevy: Janne Tulkki

2000:  Kultalevy: Sisältä kultaa

2001:  Kultalevy: Tulinen sydän

2001:  Syksyn Sävel, 1. sija (Yksinäinen pitkä tie)

2003:  Platinalevy: Tulinen sydän

2006:  Platinalevy: Sisältä kultaa